20 września (sobota)

 

Marzena Rogalska – prowadzenie Kongresu

 

9.30-11.50 – strefa motywacji – warsztaty

 

9.30-10.10 – zdrowie i jakość życia

10.20-11.00 – zielona gospodarka

  • Katarzyna Wągrowska„Ograniczaj zamiast przetwarzać, czyli po co nam zero waste?” (sala A)
  • Zofia Piwowarek – „Jak wykorzystać zieloną transformację, aby zwiększyć konkurencyjność?” (sala B)

11.10-11.50 – innowacyjny przemysł

  • dr Maciej KaweckiAI to nadal nierozwiązywalny problem.” (sala A)
  • Artur Kurasiński„Jestem przedsiębiorcą – czy technologia to mój sprzymierzeniec czy wróg.” (sala B)

 

11.50-12.10 – przerwa kawowa

 

12.10-14.30 – panele dyskusyjne (sala A)

12.10-12.50 – zdrowie i jakość życia

13.00-13.40 – zielona gospodarka

13.50-14.30 – innowacyjny przemysł

 

14.30-15.00 – lunch

 

9.00-14.30 – strefa B2B – miasteczko wystawiennicze

 

instytucje (przed wejściem do budynku):

 

11.30-12.00, 14.30-15.00 – pokazy kuchni molekularnej

 

 

 

 

Przejdź do treści